CARPORT MET OPBERGRUIMTE

Na een lange voorbereiding periode zijn wij vorige week begonnen in Winterswijk met de realisatie van een nieuwe carport met opbergruimte van 10x6m.De carport zal bestaan uit een borstwering gecombineerd met eikenhout gebint-werk.Hier bovenop komt een pannendak, voor de afwerking zijn zwart gespoten rabatdelen gekozen.Op dit zelfde perceel zullen wij aansluitend nog een Atelier/hobbyschuur bouwen. Dit geheel word in dezelfde stijl gebouwd en is 12x7m groot.Een prachtige opdracht waar wij de komende periode druk mee zijn.

Badkamer renovatie

Een complete nieuwe badkamer precies volgens de wensen van onze opdrachtgever. De huidige badkamer is door ons op professionele wijze verwijderd en afgevoerd. Daarna zijn

Lees meer >>

CARPORT MET OPBERGRUIMTE

Na een lange voorbereiding periode zijn wij vorige week begonnen in Winterswijk met de realisatie van een nieuwe carport met opbergruimte van 10x6m.De carport zal

Lees meer >>