OVER ONS

Hofsté Bouwdiensten - Winterswijk

Hofsté bouwdiensten uit Winterswijk is een familiebedrijf met ongekende passie voor bouwwerken.

Met vader Hans en beide zonen Tom en Guus, heeft Hofsté bouwdiensten met recht voldoende kennis, ervaring en vakmanschap in huis.

Op jonge leeftijd zijn Tom en Guus door Hans de bouwwereld ingerold en daardoor enthousiast geworden als ze mee op klus mochten. Het was dan ook een logische stap om een opleiding te volgen en zelf de werkschoenen aan te trekken om zo de bouwwereld in te gaan. Inmiddels hebben zij bij diverse bouwbedrijven gewerkt en zodoende veel praktijkervaring opgedaan in verschillende facetten van de bouw.

'' Kennis, ervaring en vakmanschap uit één huis''

Hofsté Bouwdiensten Winterswijk staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.

Wij doen ons werk met 100% plezier, passie, trots en oog voor detail; en dat ziet u terug in het resultaat. Uiteraard werkt Hofsté Bouwdiensten met respect voor mens, dier en milieu. Zo zullen wij onze werkplek altijd netjes achterlaten en zorgen wij voor de juiste afvoer van het bouwafval. Wij werken uitsluitend met de beste gereedschappen en materialen. Ook bij materiaal zoals hout wordt er alleen gekozen voor hout met het FSC keurmerk, goed voor het milieu en goed in kwaliteit. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakend gesprek.

 

Hofsté Bouwdiensten, Winterswijk

Hofsté Bouwdiensten - All Round Bouwbedrijf Winterswijk